درخواست استیضاح چهار وزیر در دستور کار مجلس قرار گرفت کارزار اسرائیلی با حساب‌های جعلی فارسی‌زبان برای تبلیغ رضا پهلوی اراکی، عضو مجلس خبرگان رهبری: مسئولان نمی‌توانند در برابر کشف حجاب سکوت کنند و بگویند ما کاری نداریم، بدانند صبر مردم حدی دارد امیر ایرانی: دریای خزر جای مانور دیگران نیست ورود مجلس به ماجرای فوت دانش آموز زنجانی پس از تنبیه بدنی هیئت رئیسه جبهه اصلاحات ایران تغییر کرد البرز پنجشنبه‌ها تعطیل شد علت صدای انفجار مهیب در جاسک فرمانده کل سپاه: آمادگی کامل در جزایر، سواحل و دریا داریم؛ اگر حرکتی از دشمن سر بزند جواب محکمی دریافت می‌کند حقوق کارمندان و کارگران دوباره افزایش پیدا می‌کند؟ پزشکیان: برداشت بیش از حد آب‌های زیر زمینی موجب فرونشست زمین در تهران، اصفهان و بسیاری از شهر‌ها شده آیت‌الله مکارم شیرازی: آغاز اجرای قانون حجاب باید از ادارات دولتی باشد جزئیات تعطیلی پنجشنبه‌ها در تهران باهنر: اسنپ بک تحریم‌های فعلی را افزایش نمی‌دهد/ همه درآمد دولت صرف حقوق کارمندان می‌شود/ قانون حجاب اجباری در کشور لازم الاجرا نیست موافقت کمیسیون آموزش با کاهش سن ورود کودکان به مدرسه

وزیر ارشاد: درحال پیش‌بینیِ تسهیلاتی برای کمک هزینه سفر حج هستیم

محمد مهدی اسماعیلی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در مورد کاهش هزینه‌های سفرهای زیارتی گفت: حجاجِ عمره با ارز نیمایی به سفر حج مشرف می‌شوند از طرفی درحال پیش بینیِ تسهیلاتی هستیم که اوضاع را بهبود بخشد.
تاریخ انتشار: ۱۰:۱۰ - ۰۴ دی ۱۴۰۲ - 2023 December 25
کد خبر: ۲۲۰۱۱۵

به گزارش راهبرد معاصر؛ «به دلیل گران بودن سفر حج حسرت خانه خدا به دلم مانده است، نجف، کربلا، سامرا، کاظمین و مشهد رفته ام تنها به زیارت خانه خدا و ائمه بقیع مشرف نشده ام که علت آن هم هزینه زیاد است؛ با درآمدهای فعلی و هزینه بالای زندگی چطور می توانم به انجام چنین سفری امید داشته باشم؟» این را یکی از مخاطبان خبرگزاری که در سامانه فارس من درخواست کاهش هزینه اعزام به حج را ثبت کرده، می گوید.

 

محمد مهدی اسماعیلی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در حاشیه نشست دولت در گفت و گو با خبرنگار سیاسی خبرگزاری فارس، در باره این موضوع می گوید که «حجاجِ عمره با ارز نیمایی به سفر حج مشرف می‌شوند از طرفی درحال پیش بینیِ تسهیلاتی هستیم که اوضاع را بهبود بخشد.»

 

وی در مورد این تسهیلات ادامه می دهد که هنوز تصمیم نهایی در این خصوص اتخاذ نشده ولی در حال پی‌گیری هستیم.

 

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در مورد علت تاخیر در اعزام زائران عمره به سرزمین وحی، تصریح می کن: شرایط برای اعزام آماده بود و ما 2.5 میلیون نفر را دعوت کردیم تا ثبت نام کنند، اما چون فاصله زمانی کم بود مشکلاتی ایجاد کرده بود چرا که عده ای به صورت خانوادگی قصد داشتند اعزام شوند، فرزندانشان مدرسه می رفتند و... که مدیریت این مسائل نیازمند زمان بود.

 

اسماعیلی اظهار داشت: مهیا شدن سفر عمره به سرعت صورت گرفت و کسی باور نمی کرد آنقدر سریع وعده دولت به فعلیت برسد، دو سه ماه پیش که وعده سفر عمره را دادم خیلی ها در مورد حرف من تردید کردند، گفته می شد بعید است چنین اتفاقی رخ دهد ولی با این وجود عملی شد. ثبت نام ها انجام شد اما تعداد ثبت نام ها از تعدادی که پیش بینی شده بود کمتر بود، ما به کشور میزبان خسارت می دهیم به واسطه اینکه هتل ها را از قبل رزرو کرده بودیم.

 

هزینه عمره ۴۰ تا ۴۵ میلیون تومان است که این مبلغ برای سفر ۱۰ روزه زائران به عربستان از پرواز، حمل و نقل بین شهری، اسکان و تغذیه درنظر گرفته شده است.

 

به گفته رئیس سازمان حج‌و زیارت اعزام ۷۰ هزار نفر در قالب ۵۵۰ کاروان برای عمره پیش‌بینی شده است./ فارس

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار